Všeobecné obchodní podmínky a ochrana osobních údajů

Všeobecné obchodní podmínky

Společnosti ROAD2KONA z.s. 

Praha - Záběhlice, Boční I 1609/37, PSČ 141 00
IČO    10865284

(dále jen „poskytovatel“) 

Poskytování on-line služeb tréninků

Poskytovatel nabízí svým klientům tréninkové plány prostřednictvím webové stránky

www.road2kona.cz a svým klientům umožňuje:

Přístup k tréninkovým plánům prostřednictvím aplikace Trainingpeaks.com

Přístup k videúm s tréninkovou tématikou prostřednictvím kanálu You tube.

Zpracování osobních údajů

Vyplněním klientského dotazníku klient poskytne své osobní údaje za účelem řádného poskytnutí informací Road2kona. Osobní údaje budou poskytovatelem zpracovávány ve smyslu § 4 písm. e) zákona 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů za účelem poskytování on-line tréninkových plánů

Poskytovatel je povinen zpracovávat či jinak nakládat s osobními údaji klienta v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění, a v souladu s těmito podmínkami, dodržovat všechna kontrolní a bezpečnostní opatření za účelem ochrany osobních údajů.

Více o GDPR zde.

Platební podmínky

Odměna za on-line tréninkové plány je uvedena v rámci registračního systému jako cena za jednotlivé tréninkové plány dle aktuálního vybraného plánu.

Připsáním platby na účet poskytovatele je sjednáno poskytnutí on-line tréninkového plánu na klientem zvolené období.

Platbu je možné uhradit platební kartou přesměrováním na on-line platební bránu (ComGate Payments a.s)

  • uvedení poskytovatele platební brány, společnosti ComGate Payments, a.s. včetně odkazu na stránku: https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana
  • uvedení informací o platebních metodách - platby kartou a platebními tlačítky bank se základním vysvětlením průběhu platby
  • kontaktní údaje na společnost ComGate Payments, a.s. včetně telefonního čísla a e-mailové adresy pro případné reklamace nebo dotazy k platbám:


ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel: +420 228 224 267
 

Opakované platby

a) Platba opakovaná je platbou, která je opakovaně účtována ze strany prodávajícího a to v pravidelných cyklech.

b) Potvrzením objednávky a obchodních podmínek kupující potvrzuje založení opakované platby.

c) Částka opakované platby odpovídá vybranému typu opakovaného členství dle aktuálního platného ceníku a vybranému typu závodu.

d) Tato opakování platba a výše částky je ze strany prodávajícího fixní a neměnná.

e) Opakovaná platba je prováděna v pravidelných cyklech odpovídajících zvolenému typu vybraného typu závodu.

f) Zrušení opakované platby může být uskutečněno kdykoliv v průběhu dodávání služby a to po přihlášení klenta do uživatelského ůčtu a následným zrušením opakované platby v sekci "upravit profil - opakované platby".

g) Platební metody jsou napojeny na platební bránu společnosti ComGate Payments a.s., která poskytuje zabezpečenou technologii přijímání platebních karet a online bankovních převodů. Čísla platebních karet, kreditních karet a hesla k elektronickému bankovnictví jsou zadávány pomocí zabezpečeného a důvěryhodného kanálu společnosti ComGate Payments a.s.  

Zvláštní ustanovení

Poskytovatel nenese žádnou odpovědnost za zdravotní stav registrovaného klienta a taktéž není žádným způsobem zodpovědný za zranění, které si registrovaný klient v rámci tréninku vlastním přičiněním způsobí.

Poskytovatel si vyhrazuje právo na jednostrannou změnu všeobecných obchodních podmínek registračního systému. Na klienta se vztahují všeobecné obchodní podmínky platné v době, kdy činí registraci do on-line tréninků.